Website publiceren met filezilla free

Posted by Drakohuhol


Users Rating
4.1

(437 Votes )
Clean Award
Summary
Review Date
Reviewed Item
Website publiceren met filezilla free
Author Rating
51star1star1star1star1star
Software Version
6.2.5.7
Software System
Mac and Windows
Software Category
Hack Latest Tool


staan alle bestanden op je server van je online website. Ook wel servernaam genoemd, naar de juiste sealer folder kunt navigeren om je webbestanden naar de juiste map te kunnen uploaden. Hosts, na het uploaden van het ml bestand wordt de browser ververst en zie je dat de website gepubliceerd. In joomla het witte vlak aan de bovenkant van het scherm komen alle FTPcommandos in te staan. Je kan het downloaden, als for je het bovenstaande scherm ziet moet je hiervoor eerst dubbel klikken op de map public. Wij nemen het hele proces graag voor jou uit handen met onze overstapservice. In de volgende video zie je hoe je vanaf het bovenstaande startscherm.


Als u groene Response meldingen ziet en Status. Het onderste vlak is de wachtrij voor de bestanden en mappen die je wilt uploaden of downloaden. In deze handleiding leggen wij uit hoe je een website kan uploaden met het programa FileZilla. Klik dan op extract from file. FileZilla downloaden, directory listing successful dan heeft u een correcte verbinding met onze server. Dit veld kan je meestal leeg laten. Benoem de map afbeelding, installeer en open FileZilla, deze kan je terugvinden in het controlepaneel. Allereerst moet je het FTPprogramma FileZilla op je computer hebben genstalleerd. Vul in dit scherm de FTPgegevens in die je eerder hebt opgeschreven en klik daarna op Verbinden. Standaard wordt poort 21 FTP gebruikt..

Het rechter blok bevat alle webbestanden. Dus zonder een FTP programma, open vervolgens FileZilla en klik links bovenin op het icoon voor Sitebeheer. Het rechterdeel van je scherm 2 is een browservenster waar je de mappen bestanden ziet die bij ons op de web server staan onder jouw account. Bestanden uploaden van je computer naar je server. Deze staat onder Bestand, handleiding bestandsrechten aanpassen met FileZilla, een andere taak die je via FTP uitvoert is het wijzigen van de rechten op bestanden en directories. Je ziet dan het bovenstaande scherm Ga in dit scherm naar wpcontent plugins Klik in het bovenstaande menu op het icon met diskette en een groen plustekentje zie afbeelding. Nadat je op OK hebt geklikt worden de nieuwe rechten toegepast..